Hallinnollinen Isännöitsijä
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021

OP Koti Pohjoinen vastaa isännöinti- ja kiinteistövälityspalveluiden tuottamisesta koko Pohjois-Suomen alueella. Palvelemme asiakkaitamme reilun 60 ammattilaisen voimin. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Oulussa, Saariselällä ja Sodankylässä.

 

OP Koti Pohjoisessa isännöintikohteet ja niiden käyttäjät ovat hyvissä käsissä. Tavoitteemme on säilyttää asiakkaidemme kiinteistöjen arvo ja lisätä asumistyytyväisyyttä yhdessä kiinteistöjen päättäjien kanssa. Meillä on selkeä palvelumalli, jonka avulla haluamme omalta osaltamme parantaa isännöinnin läpinäkyvyyttä, laatutasoa ja arvostusta.

 

Etsimme nyt OP Koti Pohjoiseen vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen toimistolle

 

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Tehtävästä

Hallinnollisena isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta. Työssäsi hoidat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden toimintaan liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu mm. hankkia erilaisia taloyhtiöiden tarvitsemia palveluita ja hoitaa asiakkaiden asumiseen liittyviä tehtäviä. Toimit hallituksen kanssa tiiviissä yhteistyössä ja huolehdit siitä, että tehtävät päätökset ovat lain mukaisia. Laadit talousarvioita ja seuraat niiden toteutumista. Toimit ennakoiden ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä heidän sujuvasta arjestaan ja tietysti myös kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Olet jo kerryttänyt kokemusta isännöinnistä, ja ansioluettelostasi saattaa löytyä kirjainyhdistelmiä ITS, IAT tai IEAT. Arvostamme AIT-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, tekninen tai muuten soveltuva. Tietotekniset taitosi ovat sujuvat ja pystyt helposti ottamaan haltuun uusia ohjelmia. Olet työotteeltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen, eivätkä pieni kiire tai paine hetkauta sinua, vaan pystyt niistä huolimatta organisoimaan työtäsi tehokkaasti. Olet taitava neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Arvostamme paikallisten toimijoiden ja alueiden tuntemista.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Isännöitsijän työnkuva on monipuolinen ja pääset mahdollistamaan asiakkaidemme sujuvan arjen. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset haastamaan itseäsi uuden äärellä. Työkaverit ovat mukavia monialaosaajia ja tiimityöskentely on meidän vahvuutemme. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. OP Koti Pohjoinen on vakavarainen, hyvin johdettu ja nykyaikainen organisaatio. Olemme pankkien omistama paikallinen yritys ja käyttöösi saat luonnollisesti OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

 

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Kysymyksiisi vastaa mielellään Lapin isännöintiliiketoiminnan vetäjä Tarja Väihkönen, p. 040 670 6400. Parhaiten tavoitat Tarjan 8.12.2021 klo 13–15 ja 9.12.2021 klo 13-15

 

Haethan tehtävään 12.12.2021 mennessä OP:n urasivuston op-careers.fi kautta. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitys- ja isännöintiliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipiste-verkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Saariselälle. OP Kodeissa työskentelee noin 800 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522204
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi
  • Lisätietoja antaa: Kysymyksiisi vastaa mielellään Lapin isännöintiliiketoiminnan vetäjä Tarja Väihkönen, p. 040 670 6400. Parhaiten tavoitat Tarjan 8.12.2021 klo 13–15 ja 9.12.2021 klo 13-15