Hallinnollinen isännöitsijä Tampereelle
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Asiakkaamme Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on omistajavetoinen, arvostettu ja Pirkanmaalla tunnettu isännöintitoimisto. Heillä työskentelee lähes 30 kiinteistöalan osaajaa: hallinnollisia isännöitsijöitä, teknisiä isännöitsijöitä sekä taloushallinnon ja asiakaspalvelun ammattilaisia. He tarjoavat kattavasti kaikki taloyhtiön tarvitsemat isännöinnin palvelut. Asiakaslupauksensa mukaisesti he ovat reilu, ripeä ja pätevä isännöintitoimisto.

Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ.

Kuulut työssäsi isännöintiyksikköön, jossa yhdistetään tarvittaessa asiantuntemusta ja tehdään tiivistä yhteistyötä muiden toimiston asiantuntijoiden kanssa. Sisäinen yhteistyö ei useinkaan näy asiakkaalle, mutta tulee ilmi onnistuneina tuloksina. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä taloyhtiöiden hallitusten kanssa hallinnollisissa tehtävissä esim. taloyhtiöiden kokouksissa, korjaushankkeissa ja niiden valmistelussa sekä talouden johtamisessa. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi ja huolehdit laadukkaasta ja asiantuntevasta palvelusta. Tulet saamaan vastuullesi pääasiassa kerros- ja rivitaloyhtiöitä.

Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja toimeen tarttuva. Hallitset kokonaisuuksia ja omaat hyvät organisointitaidot pitäen kaikki langat käsissä. Sinulla on aito halu kehittää taloyhtiöiden toimintaa eteenpäin, etkä pelkää tuoda omia mielipiteitäsi esille.

Odotamme sinulta:

- kaupallista tai teknistä pohjakoulutusta
- IAT, ITS tai AIT tutkintoa
- kokemusta isännöitsijän tehtävästä

Työssäsi tulet käyttämään Domus-isännöintijärjestelmää.

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän nykyaikaisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (kk-palkka + kokouspalkkiot), työsuhde-etuja (lounas-, liikunta- ja kulttuuri) sekä koko mahtavan työyhteisön tuen. Halutessasi kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi eteenpäin, tarjotaan sinulle myös koulutusmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kuulisimme sinusta mielellämme! Haethan tehtävää pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi.

Tässä hakuprosessissa ensimmäisen vaiheen haastattelut pidetään Adeccon rekrytointikonsultin toimesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Noora Heinonen, noora.heinonen@adecco.fi, p. 040 482 4608.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478036
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere