Hallinnollinen isännöitsijä, Pääovi Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020
Liiketoiminnan ja kysynnän kasvaessa sekä pitkäaikaisen työntekijän eläköitymisen johdosta asiakkaamme Pääovi Oy etsii uusia hallinnollisen isännöitsijän tehtäviä hoitavia isännöitsijöitä. Mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta isännöinnistä sekä asiakaslähtöinen ja itsenäinen työote, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae osaksi Pääovi Oy:n rentoa ja yrittäjähenkistä porukkaa!
KUVAUS
Pääovi Oy on toiminut vuodesta 2007 alkaen, mutta kokemusta meillä on isännöinnistä jo yli 30 vuotta. Toimistomme on hyvämaineinen ja pidämme kiinni siitä, että isännöimiemme taloyhtiöiden asiat hoidetaan sovitusti yhteistyössä hallitusten, osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Ullanlinnassa, Tehtaankatu 10:ssä. Kilpailutekijämme ovat asiakaslähtöisyys, laadukas kiinteistön ylläpito ja toimintamallimme jossa isännöinti ja kirjanpito hoidetaan integroidusti saman yrityksen toimesta.

Tarjoamme


* Kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen
* Etätyömahdollisuuden sekä etätyövälineet kaikille työntekijöille
* Yrittäjähenkisen ja rennon työilmapiirin
* Pitkäaikaisia asiakassuhteita
* Vahvat juridiset ja taloushallinnon palvelut
* Viihtyisät toimitilat Ullanlinnan kaupunginosassa sekä työtehtäviään omalla autolla hoitavalle aluepysäköintitunnuksen

TYÖNKUVA
Työssä hoidat Helsingin kantakaupungin alueella sijaitsevien taloyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallinnollisen isännöitsijän tehtäviä. Keskimäärin sinulle on n. 12-15 taloyhtiötä vastuullasi.

Sisäinen yrittäjyys on Pääovi Oy:n keskeinen toimintapa, ja siihen halutaan kannustaa motivoivalla palkkauksella. Työntekijöiden toiveita halutaan kuunnella ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Yrityksen isännöitsijöiden hyvä työtyytyväisyys on lähtökohta korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Tästä kertoo sitoutuneet ja tyytyväiset työntekijät jo 13 vuoden ajan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on asiakaslähtöinen, yrittäjähenkinen ja vastuuntuntoinen isännöitsijä, jolla on aito kiinnostus pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä toiminnan kehittämiseen asiakkaiden kanssa. Hakijalla tulee olla isännöintialan koulutus (isännöitsijän ammattitutkinto, IAT, AIT tms.).


* Vähintään 2 vuoden kokemusta hallinnollisista isännöitsijän tehtävistä
* Alalle sopiva isännöitsijän koulutustausta
* Yrittäjähenkinen ja asiakaslähtöinen työote sekä vahvat yhteistyötaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsingin kantakaupungin alue
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue Pääovi Oy:stä lisää täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399441
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki