(Poistunut julkaisusta)

Hallinnollinen isännöitsijä ja tekninen isännöitsijä/manager
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ ja TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ / MANAGERIA

Hallinnollisena isännöitsijänä työskentelet merkittävien suurasiakkaamme omistamien vuokra-asuntojen ja kohteiden hallinnollisen isännöinnin parissa. Työnkuva on monipuolinen sisältäen asunto-yhtiöiden hallintoon ja taloudenpitoon, kiinteistöjen ja asuntojen ylläpitoon sekä kunnossapidon koordinointiin ja palveluntuottajaverkoston johtamiseen liittyviä tehtäviä. Toimit osana asiantuntijatiimiä ja huolehdit osaltasi siitä, että asiakkaamme ja heidän asukkaansa saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Apuna tehtävän hoidossa ovat mm. asiakaspalvelukeskuksemme, talouspalveluyksikkömme, tekninen isännöinti sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tehtävään sisältyy yhtiöhallinnon kokouksia sekä mahdollisia asukaskokouksia.

Teknisenä isännöitsijänä / managerina työskentelet merkittävän suurasiakkaamme omistamien asuntoyhtiöiden teknisen isännöinnin / manageerauksen parissa. Työnkuva on monipuolinen sisältäen kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapitoon sekä pitkän tähtäimen korjaustoimintaan liittyviä tehtäviä. Toimit osana asiantuntijatiimiä tuottaen ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa ja huolehdit osaltasi siitä, että sijoittaja-asiakkaamme sekä heidän asukkaansa saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempi työkokemus, omaat itsenäisen ja ennakoivan työskentelyotteen, positiivisen palveluasenteen, hyvän paineensieto- ja organisointikyvyn sekä sujuvat yhteistyötaidot.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tuottavassa yhtiössä, vakituisen työn hyvässä porukassa sekä ison talon edut. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme myös jatkossa koulutusta tarpeesi mukaan.

Kiinnostuitko? Tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa tiimipäällikkö Anssi Tikkanen, puh. 010 228 5556 arkisin klo 10-15. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus viimeistään 6.2.2019 osoitteessa:

  • Hallinnollinen isännöitsijä: www.sympahr.net/public/pq.aspx?9a799348
  • Tekninen isännöitsijä / manager: www.sympahr.net/public/pq.aspx?49f6e489

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Tutustu Realia Managementiin työnantajana: https://www.realiamanagement.fi/ajankohtaista/realia-management-tyopaikkana