(Poistunut julkaisusta)

Hallinnollinen isännöitsijä - Helsinki
ASA-Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
ASA-Isännöinti Oy on vuonna 1994 perustettu isännöitsijätoimisto ja olemme keskittyneet taloyhtiöiden isännöintiin pääkaupunkiseudulla. Tärkeitä yritystämme ohjaavia arvoja ovat luottamus ja halu palvella hyvin asiakkaitamme pienissä ja isoissa asioissa. Asiakas voi aina luottaa, että taloyhtiön asiat ovat hyvässä hoidossa. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme palvelee nykyisiä sekä tulevia uusia asiakkaitamme Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän hallinnollista ja kaksi teknistä isännöitsijää, kolme kirjanpitäjää sekä neljä kiinteistösihteeriä.
Etsimme nyt hallinnollista isännöitsijää Helsingin Vallilaan, asiakkaamme ASA-Isännöinti Oy:n toiminnan kasvaessa. Työsuhde on vakituinen ja Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan ASA-Isännöinti Oy:lle.

Hallinnollisena isännöitsijänä

vastaat itsenäisesti omien isännöimiesi asunto-osakeyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä Helsingin alueella. Apunasi toimivat kiinteistösihteerit ja kirjanpitäjät. Saat vastuullesi yhteensä noin 15 taloyhtiön isännöintitehtävät. 

Odotamme sinulta  

aikaisempaa vähintään muutaman vuoden työkokemusta taloyhtiöiden isännöintitehtävistä ja odotamme sinulla olevan isännöintialan ammattitutkinto (IAT) suoritettuna. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelu- ja kokoustaitoja sekä hyvää yhteistyökykyä ja asennetta. Toivomme sinun olevan myös avoin järjestelmätyöskentelyä ja toimintatapojen kehittämistä kohtaan. Kiteytettynä etsimämme henkilö on siis aktiivinen, erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaava kiinteistöalan ammattilainen, joka on työssään tarkka ja suhtautuu tehtäviinsä aina suurella ammattitaidolla ja ylpeydellä.

ASA-Isännöinti Oy

tarjoaa sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa myös sinun ajatuksesi ja toiveesi kuuluvat. Tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö, jossa tutkitusti viihdytään. Kilpailukykyisen palkkauksen ohella tarjoamme sinulle mahdollisuuden työsuhdeautoon (käyttöetu), sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. 
Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Haethan tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt asiakkaallamme alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin, kuitenkin viimeistään maaliskuussa 2020. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 9.2.2020.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.