(Poistunut julkaisusta)

Hallinnollinen isännöitsijä ASA-Isännöinti Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

ASA-Isännöinti Oy on vuodesta 1994 lähtien toiminut helsinkiläinen isännöitsijätoimisto, joka palvelee taloyhtiöasiakkaita PK-seudulla. Palveluihimme kuuluu hallinnollinen ja tekninen isännöinti. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työntekijöitä meillä on lähes 20. Toimimme kaikki saman katon alla ja tarjoamme sekä henkilökunnalle että asiakkaille vakaan ja luotettavan yrityksen.

Haemme hallinnollista isännöitsijää PK-seudulle. Hallinnollisena isännöitsijänä vastuullesi tulee noin 15 asunto-osakeyhtiötä, joiden isännöintiä hoidat yhdessä kirjanpitäjiemme ja kiinteistösihteeriemme kanssa. Työtehtäviäsi ovat mm. taloyhtiöiden hallinnon hoitaminen hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti, korjaushankkeiden hallinnollinen valmistelu ja hankkeisiin osallistuminen taloyhtiöiden edustajana, palvelutuottajien kilpailuttaminen, kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät tehtävät, yhtiökokousten ja hallitusten kokousten valmistelu ja päätösten toteuttaminen.

TYÖTEHTÄVÄ: Hallinnollinen isännöitsijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: Työsuhde on vakituinen, työsopimus tehdään ASA-Isännöinti Oy:n kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

- Suoritettua IAT-tutkintoa
- Vähintään muutaman vuoden kokemusta isännöintitehtävistä
- Aktiivisuutta ja asiakaspalvelualttiutta
- Hyviä neuvottelutaitoja ja paineensietokykyä

Mitä tarjoamme sinulle?

- Monipuolisen työn asiakasrajapinnassa
- Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön
- Mahdollisuuden työsuhdeautoon
- Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun
- Laajan sairaskuluvakuutuksen
- Kilpailukykyisen palkan

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut! Sähköposti: sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 22.3.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.