(Poistunut julkaisusta)

Hallinnointipalveluiden assistentti/ asiantuntija
OP Maaninka

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen pankeillemme yhteistä

 

HALLINTOPALVELUIDEN ASSISTENTTIA/ ASIANTUNTIJAA

 

toimimaan monipuolisten tehtävien parissa toimitusjohtajiemme tukena. Lopullinen toimenkuva ja tehtävänimike määrittyvät valittavan henkilön osaamisen perusteella.

 

Tässä tehtävässä vastaat

Tehtävänkuva koostuu erilaisista sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan avustavista tehtävistä. Esimerkiksi tällaisista tehtävistä työviikkosi koostuu: teet käytännön poimintoja materiaaleista, käyt havaintoja läpi esimiesten kanssa ja dokumentoit niitä käsittelyä varten. Tätä kautta pääset näkemään laajasti pankkitoimintaa: poiminnat liittyvät rahoitus-, varallisuudenhoito-, vakuutus- sekä päivittäispalveluihin ja niihin liittyviin valvontahankkeisiin. Erilaisten rekistereiden ylläpito kuuluu tehtäviisi. Lisäksi varmistat osaltasi, että henkilöstönkin osaaminen on ajan tasalla.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi ansioluettelostasi ei tarvitse löytyä pitkää pankkiuraa, mutta katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä. Takataskussasi on tehtävään soveltuva tutkintotodistus.

Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Nautit vaihtelevasta työympäristöstä ja haluat matkustella pankkiemme välillä. Monipuoliset tehtävät ja uuden oppiminen - mielestäsi juuri niin sen pitääkin olla. Olet numerotarkka, eivätkä pienetkään yksityiskohdat jää sinulta huomaamatta. Suhtaudut yrittäjähenkisesti ajankäyttösi suunnitteluun. Kuvailet itseäsi joustavaksi ja yhteistyökykyiseksi työntekijäksi.

 

Tarjoamme sinulle

Mielestämme tämän tehtävän ehdoton etu on sen vaihtelevuus. Lisäksi pääset vaikuttamaan oman työnkuvasi rakentamiseen, koska kyseessä on aivan uusi rooli. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja luonnollisestikin OP Ryhmän hyvät työsuhde-edut. Sinulla on mahdollisuus tehdä etätöitä niin halutessasi. Lisäksi tulet saamaan joululahjat peräti neljältä pankilta!

 

Tästä eteenpäin

Kuulostaako hyvältä? Odotamme kuulevamme sinusta! Kerro meille, miksi juuri sinä soveltuisit tähän työhön. Hae tehtävää oheisen hakunapin kautta 27.8.2019 mennessä jättämällä ansioluettelosi ja saatekirjeesi.

Haluatko kuulla lisää meistä ja tehtävästä? OP Maaningan toimitusjohtaja Ari Väänänen vastaa mielellään kysymyksiisi, Arin tavoitat numerosta 0442798404.