(Poistunut julkaisusta)

Hakusanamainonnan asiantuntija
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme hakusanamainonnan asiantuntijaa Mehiläisen kasvavaan markkinointitiimiin vastaamaan hakusanamainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tehtävässäsi vastaat hakusanamainonnan strategisesta suunnittelusta, systemaattisesta A/B-testaamisesta sekä optimoinnista. Sinulla on vapaat kädet kehittää hakusanamainontaa niin, että pääsemme sillä kunnianhimoisiin kasvutavoitteisiimme. Päävastuualueena on B2C (mm. lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut, lapsettomuushoidot) & B2B (työterveys) liiketoimintojen SEM-tilien ylläpito, optimointi ja raportointi.

Odotamme sinulta proaktiivista työotetta sekä näkemyksellisyyttä tulospohjaisen markkinoinnin edistämiseksi. Olet analyyttinen, sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja nautit vauhdikkaasta työilmapiiristä. Olet nälkäinen, utelias ja idearikas. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien Mehiläisen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten kanssa.

Meillä voit työskennellä joustavasti joko etänä tai toimistolta käsin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingissä Töölössä.

Toivomme sinulta:
- Vähintään 3 vuoden kokemusta hakusanamainonnan parista
- Konkreettisia esimerkkejä proaktiivisesta kasvun luomisesta ja näkemyksiä että miten lähestyisit Mehiläisen hakusanamainonnan systemaattista optimointia
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Ymmärrystä hakukoneoptimoinnista
- Valmiutta työskennellä itsenäisesti, toisinaan kovassakin aikapaineessa

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä osaksi Mehiläisen tulevaa kasvutarinaa
- Merkityksellistä työtä ja rennon työilmapiirin
- Budjettitasot, joilla tuloksia syntyy nopeasti ja optimointi pysyy ketteränä
- Dynaamisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
- Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin-, liikunta/kulttuuri- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet

Tehtävä on vakituinen.

Käy jättämässä CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen 15.11. mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme soveltuvien henkilöiden haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua. Täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emilia Dermedesiotis p. 040 841 8611, joka on tavoitettavissa 23.10. klo 15-16, 26.10. klo 13-16 tai 12.11. klo 12-15.