(Poistunut julkaisusta)

Hakukoordinaattori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hakijapalveluihin haetaan hakukoordinaattoria, jonka työnkuvaan kuuluu opiskelijahakuun ja –valintaan liittyviä tehtäviä sekä hakijoiden ohjausta ja neuvontaa. Pääpaino työtehtävissä on opiskelijavalintojen teknisessä toteuttamisessa ja suunnittelussa opintopolku.fi -hakujärjestelmässä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. nettisivujen päivittämistä, sähköistä arkistointia sekä tiivistä yhteistyötä Opetushallituksen, JAMKin koulutusyksiköiden ja muiden tukipalveluiden kanssa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia IT-taitoja sekä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Suomen kielen lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan viihtyisässä ja kansainvälisessä työympäristössä. 

Hakukoordinaattorin tehtävä on määräaikainen 1.3.2019-28.2.2020.  

Hae rohkeasti mukaan yli 700 työntekijän JAMKiin. Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja osaamistasi sekä työtäsi tukevan ammattilaisten työyhteisön.

Hakuaika 1.2. – 17.2.2019

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Opiskelijapalveluiden päällikkö

Kristiina Korhonen

etunimi.sukunimi@jamk.fi

p. 040-5858604