Häiriönhallinnan prosessin omistaja (Incident Management Process Owner)
Atea Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Atean kovassa kasvussa oleva palveluliiketoiminta tarvitsee rautaisen osaajan joukkoonsa. Jatkuvien palveluiden tuottaminen on organisoitu Lähituki, Service Desk ja Operations-yksikköön. Tukena toiminnalle toimii jatkuvaan parantamiseen, digitalisaatioon ja Business Intelligenceen keskittyvä Continual Improvement & Transitions yksikkö, joka myös toteuttaa palvelutransitiohankkeet ja vastaa palveluidemme tilaus-toimitusputken laadusta myynnistä tuotantoon.

Etsimme Continual Improvement & Transitions – yksikköömme uutta prosessin omistajaa. Tässä uudessa tehtävässä vastaat häiriönhallinnan ITIL - prosessin kehittämisestä ja mittaamisesta sisältäen

 • Prosessin toiminnan laatu koko organisaatiossa
 • Prosessin mittarien määrittely ja seuranta
 • Prosessin jalkautus organisaatiossa
 • Prosessin jatkuva parantaminen yhdessä muiden prosessien omistajien ja esimiesten kanssa
 • Prosessien yhteistoiminnasta yhdessä muiden prosessipäälliköiden ja -omistajien kanssa

Lue lisää!

Tunnet hyvin ITIL-viitekehyksen teorian, mutta sinulla on myös käytännön kokemusta prosessin kehittämistä ja jalkauttamisesta. Olet toiminut useamman vuoden prosessiohjatussa IT-palvelutuotannosta mielellään prosessipäällikkönä tai omistajana, Incident Managerina, projekti- tai palvelupäällikkönä tai esimiesasemassa. Sinulla on toivottavasti teknistä taustaa mielellään tietoliikenteestä tai palvelinkeskusoperoinnista. Osaat hyvin jonkun palvelutuotannon tietojärjestelmän esim. Service Now:n.

Toivomme, että sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti muutoksia eteenpäin organisaatiossa. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (AMK tai tiedekorkeakoulu) painottuen esimerkiksi tietoliikenteeseen.

Tervetuloa joukkoomme!

”15-henkinen Continual Improvement & Transitions -yksikkömme vastaa Atean toimitusputken sujuvasta läpimenosta. Tehostamme ja parannamme jatkuvasti prosessien laatua keskeisissä vastuunvaihtopisteissä, kuten siirto palveluille ja projektilta tuotantoon. Tämä prosessin omistajan rooli on erinomainen paikka kovan luokan ITIL-osaajalle päästä rakentamaan toiminnetta ja prosessejamme"

 

Toimipisteesi sijaitsee Vantaa Martinlaaksossa tai Turku, Tampere, Lahti, Joensuu, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 5071104 tai laita sähköpostia osoitteeseen leo.heikkila(at)atea.fi

Leo Heikkilä, Head of Continual Improvement & Transitions

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 6.12.2020 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteyshenkilö

Leo Heikkilä

Head of Continual Improvement & Transitions

040 5071104

leo.heikkila(at)atea.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1399911
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Leo Heikkilä (leo.heikkila(at)atea.fi (a) )
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa, Koko Maa