Haetaan tilaustarjoilijaa lauantaihäihin Hotelli Lepolammelle
Lepolampi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Innostutko häähumusta? Etsitkö satunnaista keikkatyötä kesälle? Nyt olisi töitä osaavalle ja ammattimaiselle tarjoilijalle, joka ei kavahda pitkiäkään työpäiviä, kauniissa miljöössä Espoon Nuuksiossa.

Hotelli Lepolampi on luonnonkauniissa ympäristössä Nuuksion kansallispuiston lähellä, kirkasvetisen Kivilammen äärellä. Hotelli tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista majoitusta niin vapaa-ajan kuin työn puolesta matkustaville. Kesäisin hotellin terassi houkuttelee nauttimaan virkistävistä drinkeistä ja ravintolan grilli-illat kutsuvat nauttimaan hyvästä ruoasta. Lisäksi Lepolammella järjestetään paljon tilaisuuksia, erityisesti hääjuhlia. Etsimmekin nyt lisävahvistuksia hotellin tilaustarjoilijakaartiin huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä yhdessä muun tiimin kanssa.

Hääjuhlat voivat luonteeltaan vaihdella fiinistä illallisesta aina railakkaisiin illanviettoihin, joten toivomme uudelta kollegalta jo hieman aikaisempaa kokemusta tämän tyylisistä tarjoilutehtävistä. Pystyt itsenäisesti huolehtimaan omasta pöytäseurueestasi orderin pohjalta, tunnet tarjoiluetiketin pääpiirteittäin alkudrinkkien tarjoilusta kahviin ja aveciin. Hotellin juhlatilassa on myös pieni baari, joten työnkuvaasi voi ajoittain kuulua myös baaritiskin takana työskentely.

Työvuorot sijoittuvat kesälauantaille kesä-syyskuun välille. Voit sitoutua kaikkiin vuoroihin tai valita itsellesi sopivimmat päivät. Tulet työskentelemään hotellilla järjestettävissä häätilaisuuksissa, joten työvuorojen pituus voi vaihdella tapauskohtaisesti välillä pitkiinkin työrupeamiin.

Jotta pääset kulkemaan vuoroihisi mahdollisimman sujuvasti, otathan huomioon hotellin sijainnin. Helpoiten matkasi taittuu omalla autolla, sillä työvuorojen päättymisajat sijoittuvat niin, ettei julkinen liikenne enää kulje tällä alueella. Helsingistä Hotelli Lepolammelle matka taittuu autolla noin puolessa tunnissa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan hakulinkin kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269198
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 04578815371
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Lohja, Kirkkonummi