(Poistunut julkaisusta)

Haetaan kiinteistönvälittäjiä, asuntomyyjiä ja vastaavaa hoitajaa
RE/MAX Arvokodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

RE/MAX Arvokodit toimistoomme Ouluun

Puhutaan tulevaisuudestasi!

Olet luotettava asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta? Loistavaa! Olet huippumyyjä tai sellaiseksi haluava? Hienoa! Olet ehkä harkinnut kiinteistönvälitysalaa? Huikeeta, haluamme ehdottomasti keskustella kanssasi lisää!

Me uskomme, että suurin osa välityspalkkioista kuuluu välittäjälle. Välittäjä on kaiken A ja O. Hän tekee suurimman työn, viettää asiakkaan kanssa suurimman osan ajasta ja ottaa työssään myös suurimmat riskit. Kun välittäjä on motivoitunut, saa asiakaskin parhaan mahdollisen palvelun ja lopputuloksen. Ja kun sekä välittäjä että asiakas ovat tyytyväisiä, on myös toimiston yrittäjä tyytyväinen. Kun sinä ansaitset enemmän, kaikki voittavat.

Etsimme RE/MAX Arvokodit toimistoomme Ouluun kokeneita välittäjiä, asuntomyyjiä ja vastaavaa hoitajaa. RE/MAX Arvokodissa tavoittelemme markkinajohtajuutta Oulussa vuoteen 2021 mennessä.

Oletko kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta vanhat rutiinit kyllästyttävät? Tai oletko ollut jo hetken alalla, mutta tahdot urasi lähtevän kunnolla lentoon?

Jos palat halusta menestyä, RE/MAX saa sinut liekkeihin!

Oletko myynnin ammattilainen tai asiakaspalvelun moniosaaja? Uskalla unelmoida ja lähde uuteen seikkailuun! Ota yhteyttä RE/MAX Arvokoteihin jo tänään.

Kun sinulla on yrittäjähenkinen asenne, olet aktiivinen ja ahkera, voit löytää intohimosi kiinteistönvälityksestä. Meiltä saat työkalut ja valmennuksen välittäjän tehtävään. Valmennuksessamme voit kasvaa menestyväksi välittäjäksi, tiiminvetäjäksi, myyntipäälliköksi, myyntijohtajaksi, jopa osakkuus on saavutettavissa.

RE/MAX-välittäjänä saat enemmän ilmaisia liidejä. Liidejä ihmisistä, jotka ovat aidosti valmiita tekemään kauppaa. Perinteisten kanavien lisäksi luomme kontakteja verkostoista, joissa kilpailijamme eivät kykene olemaan läsnä. Ne tuovat lisää kauppaa meille. Ja sinulle.

Älä seuraa elämääsi sivusta. Seuraa unelmiasi RE/MAX Arvokodit tiimissä!

Luottamukselliset yhteydenotot:

RE/MAX Arvokodit

Ari Niippa

Toimitusjohtaja, maanmittausinsinööri AMK

ari.niippa@remax.fi 040 715 95 87

Tapaamme tulevia RE/MAXilaisia Oulussa 19.3. ja 20.3. tai sopimuksen mukaan. Ole yhteydessä viimeistään 17.3. jotta ehdimme sopia sinulle sopivan ajan tulla kuulemaan, mitä me voimme tarjota sinulle ja mitä annettavaa sinulla on RE/MAX Arvokodeille.