(Poistunut julkaisusta)

Haemme yrittäjäsuhteista vakuutusedustajaa
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa. Huolehdit monipuolisesti ihmisten ja yritysten taloudellisesta hyvinvoinnista ja haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Työsi on itsenäistä, tuloskeskeistä ja vaativaa – mutta myös palkitsevaa. Saat Suomen laajimmat myyntimahdollisuudet ja palvelukonseptin koko finanssialalta. Jos sinussa on yrittäjäainesta, tuloksia syntyy varmasti! Palkkiokattoa ei ole, omat taitosi ja yrittäjähenkisyytesi ratkaisevat.

Odotamme sinulta

  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Tavoitteellista ja ahkeraa yrittäjähenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
  • Vahvaa kokemusta myyntityöstä tai kokemusta vakuutusalasta
  • Intohimoista ja määrätietoista otetta myyntityöhön

Valmennamme sinusta vakuutus- ja finanssialan asiantuntijan. Jatkossa voit syventää osaamistasi edelleen tehokkaiden valmennusten avulla. Toimipaikat sijaitsevat Konalassa ja Myyrmäessä.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat paikallispalvelupäällikkö Ilari Roue, 050 302 9577 / Ville Sarala, 044 338 7385.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.9.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!