(Poistunut julkaisusta)

Haemme yhteispohjoismaisen Digital Services tiimiin IT Business Analyst:iä
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Etsitkö itsellesi modernia työnantajaa, jolla on uudistava tapa ajatella miten tietotekniikka muuttaa tapaamme työskennellä? Haemme kasvavaan Digital Services -tiimiimme nyt IT Business Analyst:iä.

Digital Services Finland toimii yhtenä sisäisenä tukifunktio-yksikkönä Atean konsernissa. Tiimimme on osa konsernin Digital Services yksikköä jonka tavoite on tuottaa laadukasta IT palvelua koko konsernille. Atea Digital Services organisaation päätavoite on toimia strategisena kumppanina liiketoiminnalle ja olla paras IT organisaatio pohjoismaissa!

Suomen Digital Services yksikkö koostuu tällä hetkellä viidestä henkilöstä ja käytössämme on konsernin noin 200 resurssia. Tiimin päätavoite on tuottaa laadukkaita "End2End" palveluita Atea Finlandille ja toimia proaktiivisesti ja asiantuntijaroolissa liiketoiminnan suuntaan. Vastuullamme on tarjota parhaat modernit IT-ratkaisut, joilla liiketoimintamme voi jatkaa kasvua ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tiimin periaatteena on, kaveria ei jätetä ja annamme aina parhaamme. Tiimissä on ME-henkeä mikä myös tarkoittaa sitä, että teemme hyvin tiiviisti yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Meidän tulee ymmärtää liiketoimintaa, sen haasteita ja mahdollisuuksia. Meillä arvostetaan oma-aloitteisuutta ja avoimuutta. Hyvä yhteishenki ja huumori ovat tiimimme kantavia voimia.

Haemme nyt tiimiin IT Business Analyst:iä. Vastuulliseen toimenkuvaasi kuuluu Suomen integraatiokokonaisuuden palvelun tai palveluryhmän suunnittelu, toteutus ja hallinta Atea Digital Services -strategian mukaisesti. Sinun roolisi on suunnittelupainotteinen, eli vastaat siitä että integraatiokokonaisuuden kehityssuunta on yhtenäinen konsernin Digital Services kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä Atea Digital Services -yksikön sidosryhmien ja tiimien kanssa jotta saavutamme korkealaatuisia tuloksia ja tuomme arvoa liiketoiminnalle. Sinulla on hyvä ymmärrys liiketoiminnan tavoitteista ja sidosryhmien tarpeista työskennellessäsi palvelun tai ratkaisun elinkaaren parissa. Vastaa ratkaisun / ratkaisujen hallinnasta yhteistyössä liiketoiminta- ja prosessi sidosryhmien kanssa.

Sinulta odotamme

 • ymmärrystä integraatioarkkitehtuurista ja siihen liittyvistä teknologioista 
 • IT-ratkaisujen vaatimusten hallinta
 • verkostoitumistaitoja
 • osaat muuntaa liiketoimintatarpeita teknisiksi ja palveluun istuviksi kokonaisuuksiksi
 • ymmärrät ja osaat kehittää ja määrittää prosesseja
 • kyky hallita ja jäsennellä suuria tietokokonaisuuksia
 • hyvät tiimityö- ja ongelmanratkaisutaidot
 • sujuva suomen ja englannin kieli

Edellytämme alaan liittyvää koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimipisteesi sijaitsee Atean Suomen pääkonttorissa Vantaan Martinlaaksossa, mutta satunnainen matkustaminen Suomessa ja ulkomailla ei ole sinulle ongelma.

Arvostamme lisäksi

Olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen, osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja perustella niitä ja olet tiimipelaaja. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, niin puhutussa kuin kirjallisessa muodossa. Sinulla on ymmärrystä, miten liiketoiminnan tarpeet huomioidaan järjestelmäkehityksessä ja hallitset laajoja kokonaisuuksia.

 • Tunnet vaatimushallintaprosessin
 • Osaat toimia luontevasti asiakasrajapinnassa
 • Olet tottunut koordinoimaan isoja hankkeita ja/tai projekteja
 • Voit johtaa IT vaatimusten esiselvityksiä
 • Osaat tukea liiketoimintaa tarpeiden priorisoinnissa
 • Osaat tukea liiketoimintaa prosessi- ja IT-ratkaisujen valinnassa / suunnittelussa
 • Osoitat erinomaista ymmärrystä eri IT -ratkaisujen osalta ja ymmärrät miten ne linkittyvät prosesseihin ja mitkä niiden riippuvuudet ovat

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, sekä erinomaisen tilaisuuden tutustua moderneihin IT-palveluihin Pohjoismaiden ja Baltian johtavassa it-infrastruktuuritoimittaja ympäristössä. Kilpailukykyisen palkan ja etujen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi eri osa-alueilla sekä mahtavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi lisää mahdollisimman pian! Älä viivyttele, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.