(Poistunut julkaisusta)

Haemme vuorotteluvapaasijaista harkinnanvaraisiin eläkkeisiin
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


Haemme vuorotteluvapaasijaista harkinnanvaraisiin eläkkeisiin


Elon Eläkepalvelut on kehitysmyönteinen organisaatio, jossa panostetaan erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen. Eläkeosaamisen lisäksi prosessien kehittäminen, uudet teknologiat sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita.


Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on tukea työssä selviytymistä ja työssä jatkamista terveydentilan rajoitteista huolimatta. Se on keino pysyä työelämässä pidempään ja ehkäistä näin työkyvyttömyyttä. Kuntoutusprosessi on yksilöllinen ja vaatii tiivistiä yhteistyötä kuntoutujan ja muiden tahojen esim. työantajan, palveluntuottajan tai oppilaitoksen kanssa. Työkyvyttömyyseläkkeissä palvelemme asiakkaitamme eläkeoikeuden ratkaisussa, eläkkeiden laskennassa sekä kokonaisvaltaisesti eläkeasioiden neuvonnassa.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ammatillisen kuntoutuksen ja työkyvyttömyyseläkkeiden tehtävissä prosessin erivaiheissa. Annat asiantuntemuksellasi neuvoja ja tukea asiakkaille eri palvelukanavissa sekä teet yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Haemme joukkoomme hyvän asenteen omaavaa osaajaa tai vasta-alkajia yksikön monipuolisiin tehtäviin vuorotteluvapaasijaisuuteen ajalle 4.5.2020 - 31.1.2021.


Odotamme sinulta


  • Iloista asiakaspalveluasennetta ja taitoa hoitaa vaativiakin asiakaskontakteja
  • Itsenäistä, aikaansaavaa ja aktiivista otetta työhön
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Tarjoamme sinulle


  • Itsenäisen ja merkityksellisen työn työeläkeasioiden parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä eläkealan osaajaksi
  • Viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Tapiolassa

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Heini Pellinen, heini.pellinen@elo.fi ja puhelimitse 20.3. klo 11- 12 tai 24.3. klo 13.30 -15 puh. 040 1467146. 


Pyydämme sinua täyttämään hakulomakkeen palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 3.4.2020. Huomioithan vuorotteluvapaansijaisuudelle asetetut ehdot (www.te-palvelut.fi). Haastattelemme hakijoija jo hakuaikana ja toteutamme alkuvaiheen haastattelut skypen/ teamsin välityksellä.