Haemme verhoilijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Viihdytkö työssä missä tarvitaan käsityötaitoja ja verhoillaan työtuoleja ja sohvia? Haluat tehdä päivätyötä mukavassa porukassa? Jos, jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme Verhoilijoita Päijät - Hämeen alueelle.

Tehtävässä työskentelet työtuolien ja / tai sohvien verhoilussa. Työ on päivätyötä ja tässä sinulla on myös loistava mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Sinulla on hyvät kädentaidot ja perustyökalut ovat sinulle tuttuja. Aiempi kokemus verhoilusta on tässä tehtävässä välttämätön: voit olla jo kokenut verhoilija tai vasta valmistunut osaaja. Tehtävät vaativat hyvää fyysisistä kuntoa. Jos olet mallintekokykyinen, niin se pelkkää plussaa tässä tehtävässä.

Tajoamme mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan sekä osaavan ja kehittyvän työporukan.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 29.02 mennessä oheisen linkin kautta, tai osoitteessa www.personalhuset.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575 tai katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot