(Poistunut julkaisusta)

Haemme Veljekset Keskiselle sosiaalisen median osaajaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
  Asiakkaamme, Veljekset Keskinen Oy - Kyläkauppa, on Suomen suurin tavaratalo sekä Suomen suosituin matkailukohde. Tuurissa sijaitseva viihtymiskeskus käsittää tavaratalon lisäksi sen sisällä toimivat ravintolakokonaisuuden, hotellin ja karavaanialueen.
 
Oletko digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median osaaja, joka on etsimässä uutta kiinnostavaa haastetta?
 
Haemme Kyläkaupalle (Veljekset Keskinen Oy) digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta vastaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Näiden osa-alueiden osaajana vastaat Kyläkaupan web-sivujen ja hakukoneoptioinnin lisäksi somemarkkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä esimiehesi kanssa. 
 
Tärkeimmät työtehtävät ovat digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media. Digitaalinen markkinointi on Kyläkaupan markkinoinnin osa-alue, joka kattaa sähköisen markkinoinnin, kuten www-sivuston, mobiilimarkkinoinnin, hakusanamainonnan, online display -mainonnan sekä sähköpostimarkkinoinnin.
 
Työssäsi tuotat sosiaalisen median eri kanaviin sisältöä ja kehität sitä. Lisäksi seuraat ja analysoit aktiivisesti tuloksia ja raportoit niistä.
 
Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on jo kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta digimarkkinoinnista (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn) sekä osaamista kampanjoiden tulosten analysoinnista (Google Analytics). Pystyt tuottamaan sujuvasti sisältöä suomen kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös graafinen osaaminen.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää ennakkoluulotonta ja innostunutta asennetta, rohkeaa uuden ideointia, valmiutta ottaa vastaan muiden ideoita ja hyviä yhteistyötaitoja. Somevastaavana pääset osallistumaan myös kaiken muun markkinoinnin tekoon yhdessä kollegoiden kanssa. Lisäksi työ edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen mm. sesonkien ja tapahtumien aikana. Tärkeää on, että pystyt työskentelemään myös paineen alla ja kiireessä positiivisella asenteella, oma-aloitteisesti ja täsmällisesti.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset monipuolisesti tuottamaan Kyläkaupan (Veljekset Keskinen Oy) markkinoinnin sisältöä yhdessä iloisen ja energisen tiimin kanssa. Kyläkaupassa työskentely on vaihtelevaa ja töitä teemme kunnianhimoisesti kyläkauppahengellä.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 16.9.2018. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hausta vastaa Adecco Vaasan Senior HR Consultant Nina Vesavuori nina.vesavuori@adecco.fi, puh. 050 383 0168.

Asiakkaan tehtävänimike:  Some-vastaava


Sijainti:  TUURI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Vaasa