(Poistunut julkaisusta)

Haemme Vastaavaa työnjohtajaa uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin PK-seutu
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Meillä on parhaillaan 3 rakennusalan yritystä, jotka hakevat kauttamme Vastaavaa mestaria. Yritykset ovat kooltaan 35-300 M€ liikevaihdoltaan, ja rakentavat pääasiassa uudiskohteita Pääkaupunkiseudulla. Jokaisella on hieman erilaisia kohteita tarjolla, kerromme niistä mielellämme lisää, kun olet meihin yhteydessä. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

Viimeisen kahden vuoden aikana yli 100 rakennusalan toimihenkilöä on saanut kauttamme uuden työn ja onnistumisprosenttimme on ollut 97%. Tiedämme, että työpaikan muutos on iso päätös ja teemme parhaamme, että vaihdos onnistuu hyvin. Olemme tehneet yritysten kanssa yhteistyötä jo pidempään, joten tiedämme miten niissä viihdytään. Sinä päätät, millaisesta yrityksestä olet kiinnostunut työnantajana. Aloitukset on sovittavissa syksyn aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävät ovat vakituisia. Tarpeet ovat jatkuvia ja viimeisen kolmen kuukauden aikana 15 työntekijää on päässyt uusiin tehtäviin asiakkaillamme.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja / työmaapäällikkö uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Vastaavan työnjohtajan pätevyys PK-seudulla tai vaihtoehtoisesti sinulla on jatkossa mahdollista ottaa seuraavana ura-askeleena Vastaavan työnjohtajan rooli.
-Vähintään 3 vuoden kokemus työnjohdon tai vastaavan mestarin tehtävästä uudiskohteesta.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 20.9.2020.