Haemme varastonhoitajaa Munax Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018Työn kuvaus:
  Munax Oy on vuonna 2003 lopussa perustettu, Laitilassa sijaitseva kananmunatuotteita valmistava yritys. Munax Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat niin perinteiset munat kuin vapaan kanan munat, ulkokananmunat ja luomukananmunat. Kananmunien pakkaamista sekä uniikkien kananmunatuotteiden valmistamista varten yrityksellä on käytössä laadukkaat ja alan nykyaikaisimmat laitteet.
Haemme nyt Munax Oy:lle varastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin varastotyötehtäviin. Työt alkavat huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Munax Oy:n työntekijäksi.

Varastonhoitajan työtehtäviin kuuluvat trukilla ajamisen lisäksi saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tavaroiden lastaaminen. Työtehtäviin kuuluvat myös tuotteiden keräily, lähtevän tavaran ja rahtikirjojen valmistelu sekä varastotapahtumien syöttäminen järjestelmään.

Etsimämme henkilö on tarkka ja tunnollisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta entuudestaan löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Pidät monipuolisesta työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä sekä tietoteknisiä valmiuksia. Trukkikortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta eivät olet välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työskentelymahdollisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2018. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastonhoitaja


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1111047
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: LAITILA