(Poistunut julkaisusta)

Haemme varastonhoitajaa Munax Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme varastonhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen monipuolisiin varastotyötehtäviin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään 2-vuorossa.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat trukilla ajamisen lisäksi saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tavaroiden lastaaminen. Työtehtäviin sisältyy myös tuotteiden keräilyä sekä lähtevän tavaran ja rahtikirjojen valmistelua.

Etsimämme henkilö on tarkka ja tunnollisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta entuudestaan löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Pidät monipuolisesta työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työskentelymahdollisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2018. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastonhoitaja


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma