(Poistunut julkaisusta)

Haemme varastonhoitajaa Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Laitilaan varastonhoitajan tehtävistä innostunutta osaajaa 3-vuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme tarpeen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta trukilla-ajosta ja olet työntekijänä tarkka ja huolellinen. Saatat aloittamasi tehtävät loppuun asti ja pidät kiinni työn laadusta. Olet oma-aloitteinen työssäsi ja työskentelet mielelläsi itsenäisissä työtehtävissä. Pidät monipuolisista työtehtävistä ja siitä, että voit itse suunnitella päivän kulkua. Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelystä katsotaan eduksi.

Varmistat työssäsi vastaanotettujen raaka-aineiden siirtymisestä tuotantoon laadukkaasti. Työtehtäviisi kuuluu saapuvan tavaran hyllyttämistä ja kirjaamista toiminnanohjausjärjestelmään, purku- ja lastaustyöt sekä osallistuminen inventointeihin ja yleinen siisteyden ja järjestyksen ylläpito raaka-ainevarastossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin vastuullisessa roolissa. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä 08.05.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.