(Poistunut julkaisusta)

Haemme tuotantotyöntekijää Poriin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt tuotannon työntekijää Poriin painoalan asiakasyrityksellemme. Työtä tehdään päivävuorossa arkisin ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta tehtävässä on mahdollisuus määräaikaisuuden jälkeen työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme tarpeen mukaan. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi.
   

Toivomme sinulta:
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä. Erityisesti aikaisempi työkokemus seripainosta ja painopinnan valmistuksesta katsotaan eduksi.
Olet työntekijänä motivoitunut, tunnollinen ja ahkera.
 
   
Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluvat tuotannontyöntekijän tehtävät asiakasyrityksemme tiloissa.
   
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja itsenäiseen työhön viihtyisässä työympäristössä. Osaamisesi karttuessa ja taitojesi mukaan voit saada lisävastuuta tehtävässä.
Mikäli kiinnostuit, niin hae paikkaan heti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 11.03.2018. Lisätietoja työstä ja vaatimuksista saat HR Consultant Roosa Lehtoselta numerosta p. +35840 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  PORI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma