Haemme tuotantotyöntekijää Poriin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt tuotannon työntekijää Poriin painoalan asiakasyrityksellemme. Työtä tehdään päivävuorossa arkisin ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta tehtävässä on mahdollisuus määräaikaisuuden jälkeen työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme tarpeen mukaan. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi.
 

Toivomme sinulta:
 
Toivomme sinulta:
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä. Erityisesti aikaisempi työkokemus seripainosta ja painopinnan valmistuksesta katsotaan eduksi.
Olet työntekijänä motivoitunut, tunnollinen ja ahkera.
 
 

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluvat tuotannontyöntekijän tehtävät asiakasyrityksemme tiloissa.
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja itsenäiseen työhön viihtyisässä työympäristössä. Osaamisesi karttuessa ja taitojesi mukaan voit saada lisävastuuta tehtävässä.
Mikäli kiinnostuit, niin hae paikkaan heti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 28.2.2018. Lisätietoja työstä ja vaatimuksista saat HR Consultant Roosa Lehtoselta numerosta p. +35840 635 7833.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Roosa Lehtonen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  PORI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1090352
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: PORI