(Poistunut julkaisusta)

Haemme toimistotyöntekijöitä kesätöihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018Työn kuvaus:
  Haemme eri asiakkaillemme kesätyöntekijöitä toimistotehtäviin. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesälomasijaistuksia ja työsuhteen pituudet ovat noin 1 kuukauden mittaisia asettuen kesä-elokuulle. Työaika on klo 8-16 välillä.
 
Työtehtäviin sisältyy yleisiä toimistotehtäviä kuten vieraiden vastaanottamista ja aulapalvelun hoitamista, kahvituksien järjestämistä sekä puhelinvaihdetyötä. Työpaikat sijaitsevat Vantaalla.
 
Toivomme sinulla olevan jonkun verran aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä ja eduksi on, jos olet joskus työskennellyt puhelinvaihteessa. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit siitä kun saat työssäsi auttaa muita. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja sinulla ei mene sormi suuhun hoitaessasi tietokonepohjaista puhelinvaihdetta. Sinulla on sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito. 
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivuilla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Haku on auki 31.5 saakka, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikaina, joten toimithan pikaisesti. Kerro hakemuksessasi minkälaisena ajanjaksona kesällä pystyisit työskentelemään. Lisätietoja työpaikoista antaa Adeccon HR Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Toimistotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA