(Poistunut julkaisusta)

Haemme Taloushallinnon Assistenttia
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Työnkuvaus


Etsimme julkisen sektorin loppuasiakkaalle Taloushallinnon assistenttia heidän tietohallinnon taloushallinnon osastolle.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa muistiokirjauksia, kustannusten jakoa sekä raporttien muodostamista ja keräämistä. Tulet tekemään työtä pienessä neljän hengen tiimissä. Voit saada vastuullesi myös muita tehtäviä omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Asiakas on ottamassa käyttöön uusia taloushallinnon järjestelmiä, joiden määrittelyissä pääset vaikuttamaan.

Mitä odotamme sinulta?


Sinulla on ymmärrys taloushallinnon perusasioista (debit, credit yms.) sekä vahva Excel-osaaminen. Voit olla vastavalmistunut tai olet viimeistelemässä yliopistotason opintojasi. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Jos etenet hakuprosessissa seuraavaan vaiheeseen, tulet tekemään loppuasiakkaan toimesta testin, jossa mitataan:
- taloushallinnon osaamista
- datanhallintataitoja Excelissä
- tietoteknistä ymmärrystä
- ymmärrystä projektinhallinnasta, vähintään teoreettisella tasolla

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät 6 kk. Toimeksiannon jälkeen sinun on mahdollista työllistyä asiakkaalle. Työ tehdään paikan päällä loppuasiakkaan tiloissa Espoon keskuksessa.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Haemme Taloushallinnon Assistenttia

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-16).