Haemme talomestareita Helsinkiin
SATO Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Oletko hyvä kohtaamaan ihmisen ihmisenä? Oletko kiinnostunut huoltotehtävistä? Onko asiakaslähtöisyys DNA:ssasi? Tule meille talomestariksi! 

SATOn Asiakas ensin -strategian mukaisesti laajennamme kiinteistöhuollon osaamistamme ja etsimme nyt 10 asiakaskeskeistä ammattilaista talomestarin tehtävään. Talomestarina olet vahvasti läsnä taloissamme, joten pääset keskittymään oman alueesi asiakkaisiin, heidän koteihinsa ja talojen kiinteistöhuoltoon. Olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja sinulle on tärkeää, että asiakkaamme tietää aina, mitä seuraavaksi tapahtuu.  

Olet avainroolissa tukemassa asuntojen vuokrausta, teet vapautuvien asuntojen huoneistotarkastuksia ja esittelet asuntoja uusille tuleville asiakkaille. Vastuullasi on SATOkotien ja kiinteistöjen vikailmoitusten hoitaminen. Hoidat asuntojen pienkorjauksia sekä LVI-pienkorjaustöitä, kuten vuotavien vesikalusteiden korjaukset. Eduksi on, jos jo hallitset tämäntyyppiset tehtävät ja näihin saat meiltä tarvittaessa myös koulutuksen. Ohjaat kiinteistöhuoltoa ja teet tiiviistä yhteistyöstä kiinteistöhuollon kumppaneidemme kanssa, joten kiinteistöhuollon tehtäväkentän hallitseminen tai kiinnostus kehittyä sillä saralla on tärkeää.   

Tehtävässä tarvitset myös tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi (esim. arabia, venäjä, somali). Toivomme löytävämme avoimiin tehtäviin monipuolisia osaajia ja tärkeintä onkin, että sinulla on asenne kohdillaan!  

”SATO talomestarin rooli on vähän vapaampi kuin talonmiehen, mutta mielestäni hyvällä tavalla paluuta vanhaan talkkarimalliin”, Anssi kertoo. ”Kun kiinteistöllä pyörii sama tuttu henkilö, joka on helposti lähestyttävissä ja ottamassa heti vastaan asukkaiden huomioita, opimme tuntemaan toisemme hyvin.” - SATOn talomestari Anssi Muhonen 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään edelleen asiakaslähtöistä kiinteistöhuollon toimintamallia, jossa olemme aidosti läsnä asukkaidemme arjessa. Satolaisten mielestä SATO on luotettava, rento, reilu ja uudistuva työpaikka. Meillä on rima korkealla, sparraamme ja kannustamme toisia onnistumaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Työkavereiksesi saat reilun 230 hengen joukon asumisen rautaisia ammattilaisia.  

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat ylläpitojohtajalta Tapani Lumikaarrolta puh. 0405251905 tai mahdolliselta tulevalta talomestarikollegaltasi puh. 0504713004.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot