Haemme sopimusasiantuntijaa PAMin keskustoimistoon Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto. 

PAMissa on noin 210 000 jäsentä, joista naisia on 80 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. Jäsenet puhuvat ainakin 50 eri äidinkieltä. PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla.

Haemme sopimusasiantuntijaa PAMin keskustoimistoon Helsinkiin

Oletko kiinnostunut työelämän kehittymisestä, palvelusektorin yritystoiminnan ja työmarkkinoiden tulevaisuudesta? Haluatko olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa toimialaan ja sen työehtoihin? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla hakemamme henkilö. 

Sopimusasiantuntijan tehtäviin kuuluvat sovittavien työehtosopimusalojen edunvalvonta-, neuvonta- ja koulutustehtävät. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluvat sopimusyksikön muut tehtävät. Tarjoamme Sinulle paljon työtä ja vaikutusmahdollisuuksia palvelualojen työehtojen-, elinkeinopolitiikan- ja sopimustoiminnan parissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta työehtojen ja työlainsäädännön parista sekä soveltuvaa korkea-asteen koulutusta, tai vastaavia teoreettisia ja käytännön valmiuksia. 

Etsimämme henkilö omaa itsenäisen työskentelyotteen sekä kykenee pitkäjänteiseen- ja analyyttiseen ajatteluun. Työssäsi pääset hyödyntämään neuvottelu-, ongelmanratkaisu-, esiintymis- ja kielitaitojasi.

Jos koet, että sinulla on edellä mainittuja valmiuksia ja haluat kehittää osaamistasi, laita hakemus tulemaan. 

Tarjoamme sinulle positiivisia haasteita ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset ja aktiiviset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä. 

Tehtävä on vakinainen ja kokoaikainen, ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemuksesi viimeistään 29.1.2021. 

Lisätietoja antaa sopimuspäällikkö Ismo Kokko, puhelin 040 7325 375.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414107
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ismo Kokko (ismo.kokko (a) pam.fi)
  • Puhelin: 0407325375
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa