Haemme Sisäkaton puhdistajaa
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Oletko kiinostunut puhtaanapitotehtävistä ja viihdyt korkeissakin paikoissa? Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme omatoimista Sisäkaton puhdistajaa Mäntsälään.

Odotamme sinulta kokemusta puhtaanapidon tehtävistä ja hyvää fyysistä kuntoa. Suomen kieli on tehtävässä välttämätön.

Toivomme sinulta reipasta ja oma - aloitteista tekemistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja jaksat rutiininomaista toistoa. Työ on päivätyötä, mutta toivomme että joustat tarvittaessa työaikojen suhteen. Työturvallisuus-, tulityö- ja ajokortti ovat plussaa. 

Tarjoamme sinulle fyysisen ja vaativan työtehtävän sekä mahdollisuuden työllistyä myöhemmin asiakkaallemme. Palkkaus on kilpailukykyinen ja sopimuksen mukaan. Tehtävään annetaan hyvä ja monipuolinen perehdytys. Sinulla on mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 29.3.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1349394
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä