Haemme Siivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haluatko nähdä työsi jäljen ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsisitkö kokoaikaista taikka osa-aikaista pitkäaikaista työsuhdetta? Hienoa! Meillä on sinulle oiva työmahdollisuus.


Etsimme asiakkaallemme motivoituneita siivoojia Imatralle

Työt sisältävät ylläpitosiivousta teollisuusalueella. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 06–18 välille, ja työaika on 37,5 h/vko. Tämän lisäksi etsimme myös viikonloppusiivoojia, työajat sijoittuvat klo 06–18 välille ja työaika 7,5 h/päivä. Kerro meille, mikä sopii sinun elämäntilanteeseesi parhaiten?

Toivomme sinulta sitoutuneisuutta, ja toivommekin sinusta meille pitkäaikaista tekijää. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä sekä noudattaa annettuja ohjeista. Eduksesi on aiempi kokemus siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta.

Odotamme, että olet hyvässä fyysisessä kunnossa, jotta jaksat ahertaa ylläpitosiivouksen parissa. Tässä tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle työtä mukavassa huippuporukassa. Tässä tehtävässä sinulla on oiva mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus Kiinteistöpalveluiden tes. Työt alkavat heinäkuun loppupuolella hyvän perehdytyksen merkeissä.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 28.7 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575 ja katja.risu@personalhuset.fi ja Sanni Silkkari, 040 189 2770, sanni.silkkari@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: puhtaanapito, siivous, ylläpitosiivous

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot