(Poistunut julkaisusta)

Haemme Siivoojia Kouvolaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018Työn kuvaus:
  Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Yhtiössä työskentele noin 8300 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 820 miljoonaa euroa. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi
 
Haemme asiakasyrityksellemme SIIVOOJIA Kouvolaan kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työt sijoittuvat arkipäiville.
 
Odotamme sinulta:
- reipasta asennetta
- kahden vuoden työkokemusta
- suomen kielen taitoa ja
- oma-aloitteista otetta
 
Tehtävissäsi vastaat eri tilojen ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista. Siivouskohteet ovat pääsääntöisesti oppilaitoksia sekä toimistokohteita. Huolehdit itsenäisesti kohteiden siisteydestä ja viihtyvyydestä.
 
Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja laadukkaat työvälineet. Pääset mukaan reippaaseen ja kehittymishaluiseen työyhteisöön, jossa työturvallisuus ja hyvä työilmapiiri ovat tärkeimpiä asioita.
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Lisätietoja tehtävästä antaa Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Siivooja


Sijainti:  KARHULA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka