(Poistunut julkaisusta)

Haemme sähköasentajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Hei sähköasentaja! Olisitko kiinnostunut työskentelemään siistissä työympäristössä päivävuorossa vai oletko kiinnostunut reissuhommista ja vaihtelevista työkohteista?

Haemme nyt sähköasentajia usealle asiakkaallemme. Työtä on tarjolla PK-seudulla että kauempana reissuhommien merkeissä. Työ on kokopäivätyötä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähköasentajan koulutus. Voit olla joko vastavalmistunut sähköalan osaaja, jolla on jo hieman käytännön kokemusta alan töistä tai jo alasi ammattilainen etsimässä uusia haasteita. Työntekijänä olet tarkka ja huolellinen. Reippaan asenteen lisäksi sinulta löytyy tiimihenkisyyttä. Työskentelet mielelläsi kuitenkin myös itsenäisesti ja työskentelytapasi on oma-aloitteinen.

Työtehtäviisi kuuluvat erinäiset asennustehtävät ja vaihtelevat kunnossapito- ja huoltotyöt asiakaskohteissa sekä teollisuudessa, että uudisrakennusten parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä sekä tilaisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää ammattitaitosi.
Saat työhösi ammattitaitoisen tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, laitathan rohkeasti hakemusta. Kerromme haastatteluvaiheessa työpaikasta lisää. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja paikoista antaa Essi, puh. 050 4444485 ja Leevi, puh. 050 4444496.