(Poistunut julkaisusta)

Haemme sähköasentajia Raumalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Haemme nyt sähköasentajaa asiakasyrityksellemme Raumalle. Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta työssä on hyvät jatkomahdollisuudet pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Työtä tehdään päivävuorossa ja viikoittainen työaika on 40h.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähköasentajan koulutus, hallitset sähkökuvien lukemisen sekä sinulla on kortit voimassa. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi alan osaaja. Työntekijänä olet tarkka ja huolellinen. Reippaan asenteen lisäksi sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että myös tiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu asennustehtävät asiakasyrityksemme työmailla. Tulet työskentelemään aluksi kokeneemman asentajan apumiehenä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä sekä tilaisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää ammattitaitosi. Saat työhösi ammattitaitoisen tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, laitathan rohkeasti hakemusta. Kerromme haastatteluvaiheessa työpaikasta lisää. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala: sarita.ojala@adecco.fi, 0406212577.