(Poistunut julkaisusta)

Haemme sähköasentajaa Porin seudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko vastavalmistunut sähköalan osaaja vai jo alan ammattilainen etsimässä uusia haasteita? Olisitko kiinnostunut työskentelemään siistissä työympäristössä päivävuorossa?

Haemme nyt sähköasentajaa asiakasyrityksellemme Porin seudulle. Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta työssä on hyvät jatkomahdollisuudet pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Työtä tehdään päivävuorossa (liukuva työaika) ja viikoittainen työaika on 40h.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähköasentajan koulutus ja hallitset sähkökuvien lukemisen. Työntekijänä olet tarkka ja huolellinen. Reippaan asenteen lisäksi sinulta löytyy myös sorminäppäryyttä sekä ripeää työskentelyotetta. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että myös tiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu kokoonpano- ja asennustehtäviä asiakasyrityksemme tiloissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä siistissä työympäristössä sekä tilaisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää ammattitaitosi. Saat työhösi ammattitaitoisen tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, laitathan rohkeasti hakemusta. Kerromme haastatteluvaiheessa työpaikasta lisää. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala: sarita.ojala@adecco.fi, 0406212577.