Haemme rengasesonkiin asentajaa
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Kyllä se talvi tulee, ja siksi haemmekin nyt sinua renkaanvaihtoon! Oletko vaihtanut aimmin renkaita autoihin? Pidät fyysistä tehtävistä ja sinulle sopii lyhytaikainen työ elämäntilanteeseesi? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Priimarenkaalle rengasasentajaa talven sesonkiin.

Työtehtävät sisältävät henkilöautojen renkaiden vaihtoa. Jos raskanliikenteen renkaiden vaihdot ovat sinulle tuttuja, se on pelkkää plussaa.

Sinulla tulee olla kokemusta renkaiden vaihdosta, B - ajokortti, C - kortti on eduksi. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Rengassesonki on fyysisesti raskasta työtä, joten olethan fyysisesti hyvässä kunnossa.

Työtä on tarjolla reilu kuukausi, säistä riippuen. Työaika 8 - 17. Toivomme, että sinulla on tarvittaessa mahdollisuus joustaa työaikojen suhteen. Työtä on myös sesongissa lauantaisin. 

Arvostamme autoalan kokemusta, koulutuksen ja / tai työn kautta. Työssäsi olet tarkka, huolellinen, nopea mutta rauhallinen. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme sinulle kausityötä hektisessä sesonkityössä, työkaverina sinulla on ammattilainen Ismo. Käytössä kemian perusteollisuuden tes.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Haku päättyy 30.9. Lisätietoja työstä antaa HR - konsultti Katja Risu p. 050 592 5575 / katja.risu@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: rengassesonki, renkaanvaito, henkilöauto, autoala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot