(Poistunut julkaisusta)

Haemme rekrytointikoordinaattoria Vantaalle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme rekrytointikoordinaattoria Vantaalle

Etsimme rekrytointikoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen rekrytointitiimiimme Vantaan toimistolle.

Rekrytointikoordinaattorina pääset kiinni rekrytoinnin monipuolisiin työtehtäviin aina avustavista toimista itsenäisiin rekrytointeihin. Tehtävämme on palvella koko konsernia ja asiakkaitamme varmistaen, että kaikissa yksiköissämme on tarvittava määrä osaavaa henkilökuntaa. Olet tärkeä osa yrityksemme toimintaa, sillä rekrytoinnin ohella luot yrityksemme työnantajamielikuvaa ja vaikutat hakijakokemukseen.

Perustehtäviisi kuuluvat esimerkiksi työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaiseminen, hakemusten käsittely, haastatteleminen, hakijaviestintä sekä työsopimusten tekeminen. Palvelet sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita henkilöstö- ja työsuhdeasioissa. Lisäksi pääset edustamaan yritystämme rekrytointi- ja messutapahtumissa.

 Työn ollessa ajoittain hyvin hektistä ja täynnä muuttuvia tilanteita, toivomme sinun olevan joustava työaikojen suhteen.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • palveluhenkisyyttä
  • vahvaa tiimityöskentelytaitoa
  • logistiikka-alan tuntemusta

 Tarjoamme

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • roolin osana kasvavaa organisaatiota
  • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa sekä haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien ja projektien myötä
  • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen

 

Oletko valmis uusiin haasteisiin innostavassa työympäristössä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.11.2019 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointikoordinaattori Linda Dikert klo 12 – 13 p. 040 480 5450 tai linda.dikert@transval.fi

Rekrytointikoordinaattori Juha Honkavirta klo 8 – 9 p. 040 631 9200 tai juha.honkavirta@transval.fi