(Poistunut julkaisusta)

Haemme Rata- ja tiesuunnittelijaa NRC Group Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Rekrytoimme Rata- ja tiesuunnittelijan asiakkaallemme NRC Group Finland Oy:lle. Toimipaikka on ensisijaisesti Kouvolassa, mutta mahdollisuus sijoittua myös Lahteen. Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta:
- aikaisempaa kokemusta rata- tai tiesuunnittelusta
- insinöörin (amk) tai diplomi-insinöörin koulutusta
- suunnitteluohjelmien, kuten Novapointin tai Teklan, hallitsemista
- suomen ja englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

Muu kielitaito sekä infra-alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksesi. Etsimme oma-aloitteista henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asenne kohdallaan.

 

Tehtäviisi kuuluu rata- ja tiesuunnittelu aina esisuunnittelusta toteutukseen. Pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Työtä tehdään ensisijaisesti tiimeissä, mutta saat itsenäisesti aikatauluttaa oman tekemisesi.

 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja hyvät työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla sekä saat ympärillesi kehittyvän ja eteenpäin katsovan organisaation.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Junior HR Consultant, Suvi Blomqvist puh. 040 635 7649 tai Senior HR Consultant Pietari Salmi, 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi. Haethan tehtävää viimeistään 26.06.2019 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.