(Poistunut julkaisusta)

Haemme rakennustyöntekijöitä Haminaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme  rakennustyöntekijöitä projektityöhön. Työntekopaikka sijaitsee Haminassa. Haethan tehtävää heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Haemme tehtävään asenteeltaan reippaita ja motivoituneita henkilöitä, joilla on halua oppia ja kehittyä työssään. Toivomme Sinun olevan aktiivinen, innokas ja oma-aloitteinen. Etsimme sekä uransa alussa olevia että osaavia ammattilaisia.

 

Toimit tiimisi kanssa projektiluontoisissa toimeksiannoissa kuitukaapelin vetoon, asennukseen ja kytkentään liittyvissä tehtävissä. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti varmistaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Huolehdit osaltasi tiimisi suoriutumisesta ja olet valmis ylittämään omat velvollisuutesi toimimalla tiimisi hyväksi.

 
Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät tietoliikenteen parissa sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan. Huolehdimme, että saat laadukkaan työhön tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen vaadittaviin tehtäviin. Kanssamme pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa vallitsee miellyttävä työilmapiiri.

 
Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Työsopimus tehdään Adecco Oy:n kanssa. Hae tehtävää Adeccon internet-sivuilla  www.adecco.fi/tyopaikat . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti!  Hakuaika päättyy 16.03.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka