(Poistunut julkaisusta)

Haemme Projektipäälliköitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsitkö työtä vaativan ja vastuullisen työn parista? Onko sinulla kokemusta projektipäällikön tehtävistä ja haluat työskennellä materiaalinkäsittelylaitteisiin ja -järjestelmiin erikoistuneessa yrityksessä? Jos, niin hae tähän tehtävään!

Haemme asiakkaallemme Roxonille (NEPEAN Conveyors Oy) Projektipäällikköjä. Roxonin palvelutarjonta kattaa materiaalinkäsittelyprojektit ja -laitteet, huoltopalvelut sekä kuljetinkomponentit. Lue lisää yrityksestä:www.roxon.com.

Odotamme sinulta soveltuvaa tekniikan alan koulutusta; DI tai Insinööri, ja useamman vuoden kokemusta projektipäällikkön tehtävistä. Mahdollinen aikaisempi kokemus materiaalikäsittelylaitteiden käsittelystä katsotaan eduksi. 

Työnkuvasi on laaja. Työskentelet yhdessä pääsuunnittelijan kanssa ja olet mukana aktiivisesti käytännön työkentällä. Sinulla tulee olla talousosaaminen hallussa sekä mielenkiintoa tekniseen työhön. Työssäsi osallistut sopimustoimintaan ja hoidat asiakassuhteita varmalla otteella.

Toivomme, että olet tiimihenkinen, oma - aloitteinen ja sosiaalinen. Viihdyt siis ihmisten parissa erilaisissa tilanteissa. Omaat myös vankan ammattitaidon alan työtehtävistä.

Roxonilaisena pääset työskentelemään kansainvälisessä perheyrityksessä, joten englannin kielen osaaminen on oleellista tässä tehtävässä. Sinulla tulee olla myös matkustusvalmius.

Tarjoamme vakituisen päivätyön, vahvan teknisen osaajajoukon ja huippuporukan työkaverina.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään 22.3.2020. Kaikki yhteydenotot koskien tehtävää osoitetaan Katja Suomalaiselle p. 050 592 5575 tai katja.suomalainen@personalhuset.fi. Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.