(Poistunut julkaisusta)

Haemme projekti-insinööriä asiakkaallemme
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme globaalin asiakasyrityksemme puolesta PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ toimimaan projektipäälliköiden tukena päivittäisissä operatiivisissa ja hallinnollisissa työtehtävissä. Jos viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tässä on hyvä uramahdollisuus kehittyä projektihallinnan työtehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2019 alkupuolelle mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa, tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Omaat proaktiivisen asenteen työntekoon, ja olet kehittymishaluinen ja nopea omaksumaan uusia työtehtäviä, sekä siedät hyvin hektisiä tilanteita. Tehtävässä suoriutumiseen tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja ja kommunikoit sujuvasti projektipäälliköiden ja muiden kollegoidesi kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, sekä SAP tai MS Project-käyttökokemus katsotaan eduksi tässä hakuprosessissa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii aiempaa kokemusta projektityöstä, sekä projekteihin liittyvää termistön hallintaa.
  Projekti-insinöörin tärkeimpiin vastuualueisiin kuuluvat projektipäälliköiden tukeminen hallinnollisissa tehtävissä, kuten vastuu projektien avauksista, projektiennusteiden päivittämisestä ja ylläpidosta, sekä tiivis yhteistyö projektipäälliköiden kanssa. Lisäksi projekti-insinöörinä tehtäviisi kuuluvat projekteihin liittyvien miehitys-, työkalu- ja logistiikkajärjestelyiden tekeminen ja seuranta. Tarvittaessa projekti-insinööri osallistuu myös toimitusprojekteissa työmaalla työmaan johtamisen tukemiseen yhdessä Site Managerin kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön tunnetussa ja menestyvässä yrityksessä, hyvän perehdytyksen työhösi, työturvallisuuskoulutuksen ja mukavan tiimin tuen. Tehtävät ovat haastavia ja sinulla on mahdollisuus oppia paljon.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin keskiviikkoon 14.maaliskuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Projekti-insinööri


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO