(Poistunut julkaisusta)

Haemme palvelupäällikköä teknisellä taustalla
SATO Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Me SATOssa haluamme tuntea asukkaamme, olla läsnä heidän arjessaan ja ymmärtää heitä. Samalla haluamme pitää erinomaista huolta kotitaloistamme. Kun otimme isännöinnin muutama vuosi sitten takaisin osaksi omaa tekemistämme, olimme valmiita oppimaan paljon uutta. Tänä vuonna kehitämme Asiakas ensin -ohjelmaamme tuomalla satolaisia entistä lähemmäs kotejamme ja asukkaitamme. 

Haemme palvelupäällikköä teknisellä taustalla  

Haluatko auttaa asiakastamme tekemään vuokra-asunnostaan kodin? Ymmärrätkö huoneistokorjauksien ja kotitalojen elinkaarihallinnan päälle? Oletko hyvä löytämään ratkaisuja, joissa asiakas tulee kuulluksi liiketoiminnan lait huomioiden? 

SATOn palvelupäällikkönä vastaat alueesi asiakaskokemuksen johtamisesta, asukasyhteistyöstä sekä asukastiedottamisesta ja juttelet asukkaiden kanssa päivittäin. Kehität kotejasi ja talojasi tuloksellisesti, teet vapautuvien vuokra-asuntojen huoneistotarkastuksia, suunnittelet ja johdat huoneisto- ja kiinteistökorjauksia ja ratkot asumiseen liittyviä haasteita yhdessä muiden satolaisten kanssa. Olet omien kotitalojesi “toimitusjohtaja”, jolla on kokonaisuus hallussa.  

Työskentelytapasi on itsenäinen, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja toimintaasi ohjaa liiketoimintalähtöinen ajattelu. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja rohkeus tehdä päätöksiä. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja joustava. Odotamme kiinteistöalan ymmärrystä sekä teknisten ratkaisujen osaamista.  Toivomme erityisesti, että sinulla on jo ymmärrystä talotekniikasta, rakennustekniikasta tai kiinteistöhuollosta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.  

Kollegoinasi SATOssa työskentelee yli 200 asumisen ammattilaisen ystävällinen ja rento joukko. Teemme työtä ammattitaidolla asiakasta aina ensin ajatellen. Avoimuus, yhdessä tekeminen sekä ilo omasta ja kollegoiden onnistumisesta vievät meitä kohti yhteisiä päämääriä. Meillä on rohkeus uudistua ja viemme asioita vauhdilla eteenpäin. Koulutamme henkilöstöämme ja tuemme työssä oppimista, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 28.8.2020.  

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Johanna Vaara, jonka tavoitat osoitteesta johanna.vaara@sato.fi.