(Poistunut julkaisusta)

Haemme pakkauskoneoperaattoria Munaxille Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 90 työntekijää.

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla.

Haemme nyt pakkauskoneoperaattoria Munax Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Työtehtäviisi kuuluvat tuotantokoneiden valvonta ja -ohjaus sekä muut monipuoliset tuotannolliset tehtävät. Pakkauskoneoperaattorina vastaat kananmunamassan pakkaamisesta täyttökoneilla ja robotilla. Huolehdit myös tarvittavien analyysien ottamisesta sekä laadunvalvonnasta.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä ja haasteellisissa työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti

Aiempi kokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme, joka on sitoutunut oppimiseesi ja kehitykseesi. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen nykyaikaisessa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön tuen.

Mikäli kiinnostuit, olethan reippaasti yhteyksissä, niin kerromme lisää! Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 22.04.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. 040 635 7833