Haemme pakkaajaa
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2021

Etsitkö uusia työhaasteita tuotantoteollisuuden parista? Jaksatko nostaa raskaistakin tuotteita ilman, että hymysi hyytyy? Jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme Mirror Linelle PAKKAAJAA pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mirror Line valmistaa 25 vuoden kokemuksella liukuovia ja säilytysratkaisuja Karijoella. Yrityksen missio on luoda maailman paras työympäristö, joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaiden elämään. Yrityksen ytimenä on rehellinen ja suoraselkäinen pohjalaisuus sekä perheyrittäjyys. ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.

Pakkaajana työlläsi on tärkeä merkitys valmistusketjussa. Pidät huolen, että valmiit tuotteet pakataan oikein laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä. Tuotteiden koon ja materiaalien vuoksi työ on fyysisesti raskasta. Pakkaajana käytät myös tuotannonohjausjärjestelmää, jotta tiedät mitä pakkaat ja milloin. Työtä tehdään arkisin päivävuoroissa. Tilausten toimittaminen aikataulussa on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, joten voit myös joustaa työvuorojen pituudessa tarvittaessa. 

Toivomme että sinulla on kyky organisoida työtäsi. Hallitset myös perus IT-taidot ja nautit fyysisistä työtehtävistä. Sinulla on hyvät kommunikointi taidot ja pärjäät itsenäisessä työssä, mutta viihdyt myös porukassa. Jos sinulla on kokemusta pakkaustyöstä, se on pelkkää plussaa!

Tarjoamme pitkäaikaisen työn huippuporukassa. Sinulla on käytössäsi Mirror Linen vaihtelevat etuisuudet kuten tykysetelit, Firstbeat -mittaukset ja välillä voit hemmotella itsesäsi hierojalla. Tässä yrityksessä pidetään huolta henkilöstöstä ja heillä onkin käytössä työntekijälähettiläs-tiimi, joka järjestää aktiivisesti erilaista tyky-toimintaa.

Työtä tehdään arkisin päivä- (klo 7–15.30) ja iltavuoroissa (klo 11–19.30). Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä Mirror Linen omille kirjoille. Huomioithan, että tarvitset liikkumista varten auton työpaikan sijainnin vuoksi.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 7.10 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: teollisuus, pakkaus, varasto

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490412
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kauhajoki