Haemme ompelijoita Iskulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2022

Nyt on käsityöammattilaisille työtä tarjolla! Haluaisitko olla osa korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia? Jos, tämä voi olla sinun seuraava työpaikkasi!

Haemme asiakkaallemme Iskulle ompelijoita Lahden tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Lue lisää Iskusta osoitteessa www.isku.com.

Ompelijana ompelet laadukkaiden kotimaisten kalusteiden verhoilumateriaaleja alansa johtavassa teollisuusyrityksessä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisuusompelukoneilla työskentelystä sekä tarkkuutta, tehokkuutta ja korkeaa työmoraalia. Arvostat työtäsi ja nautit, kun näet työsi jäljen. Teet työtä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Teet työtä itsenäisesti, osana ammattitaitoista työyhteisöä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa ja kaikki alan kädentaidot ovat pelkkää plussaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, mukavan työporukan kansainvälistyvässä yrityksessä. Sinulla on käytössäsi erinomaiset henkilökuntaedut, liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu sekä laaja oma työterveyshuolto. Ompelijan tehtävissä pääset tekemään monipuolista työtä, työssä pääsee kehittymään sekä oppimaan uutta. Tukenasi on työnopastaja ja kannustava sekä positiivinen työyhteisö. Iskun tehtaalla panostetaan erityisesti työturvallisuuteen ja hyvän työergonomiaan. Työ on pääasiassa päivätyötä, 7 - 15.30 ja sesonkihuippujen aikana kaksivuorotyötä.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 8.2 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575 ja katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 Avainsanat: ompelija, teollinen ompelu, kädentaidot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537891
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 8.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti