(Poistunut julkaisusta)

Haemme ohjelmisto tuotekehittäjää
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haluatko työn jossa yrityskulttuuri on ideoiva ja päivät täyttyvät energisestä pöhinästä? Työn, jossa ollaaan mobiili- ja websovellusten ytimessä? Jos, tämä voi olla seuraava työpaikkasi!

Haemme asiakkaallemme SuperApille Ohjelmoijaa tuotekehitykseen.

SuperApp on viimeisimpiin teknologioihin keskittyvä ohjelmistotalo. Heillä toteutetaan erilaisia asiakasprojekteja yritysten tarpeisiin. Tarjontaan kuuluvat teknologiatuotteet kuten lean-menetelmin tehdyt ohjelmistoprototyypit, mobiilisovellukset ja erilaiset pelit. Lue lisää yrityksestä www.superapp.fi.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta alan työtehtävistä, JavaScript,- Node.JS,- PHP,-ja MySQL - osaamista. Mobiiisovellusten osaaminen ja front - back taidot on pelkkää plussaa. Englannin kielen osaaminen on tässä tehtävässä välttämätöntä. 

Toivomme, että olet tiimipelaaja, nopea oppija ja pystyt viemään tekemistäsi ja työtäsi eteenpäin itsenäisesti. 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, energisen työporukan, monikulttuurisen työyhteisön, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden sekä  vapaa - ajan tapaturmavakuutuksen, kilpailukykyisen palkan ja erilaisia virkistysetuja.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 5.4.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä