(Poistunut julkaisusta)

Haemme nyt tuotantotyöntekijää Vantaan yksikköömme
Stena Recycling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Tehtäviisi kuuluu kierrätysmateriaalin eli erilaisen metalliromun vastaanotto, käsittely ja lajittelu. Osallistut muutenkin monipuolisesti yksikön kierrätykseen liittyviin tehtäviin. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä ja töitä tehdään yleensä noin klo 8-16. Tehtävä on vakituinen.

Tarvitset työssäsi koneenajotaitoa (materiaalikone, pyöräkuormaaja ja trukki) ja polttoleikkaustaitoja. Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, asiakaslähtöisyyttä sekä intoa oppia uutta työssäsi. Tarvitset työssä myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus teollisuudesta tai kierrätysalalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juha Karttunen, puh. 010 7780 114.

Hae tehtävään mielellään mahdollisimman pian. Huomaathan, että valinta tehtävään tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit, annamme niiden jatkaa elämänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa, ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.