(Poistunut julkaisusta)

Haemme MYYNTIEDUSTAJAA Kuopion toimipisteelle
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Liiketoimintamme kasvun myötä haemme energiseen, huumorintajuiseen ja hyvän tiimihengen omaavaan myyntitiimiimme uutta Niemiläistä

MYYNTIEDUSTAJAA Kuopioon.

Asenne ratkaisee! Teemme viikoittain kymmeniä erilaisia mielenkiintoisia projekteja asiakkaan haasteiden ratkaisemiseksi. Oli sitten kyse yhden yksittäisen henkilön muutosta aina tuhansien henkilöiden projektin läpivientiin, palvelemme asiakasta aina suurella sydämellä ja löydämme oikeanlaisen ratkaisun asiakkaan tarpeeseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Myyntiedustajana haet aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja varmistat strategian mukaisten myyntitavoitteiden saavuttamisesta kannattavasti ja kustannustehokkaasti. Varmistat osaltasi moitteettoman asiakastyytyväisyyden toteutumisesta ja tartut innovatiivisesti eteesi tuleviin tapauksiin. Sinulla on kokonaisvastuu asiakasprojekteista ja niiden onnistumisista. Uusasiakashankinta on osa työnkuvaasi. 

Teet yhteistyötä sisäisesti eri toimintojen kollegoiden kanssa ja ymmärrät mitä lisäarvon tuottamien tarkoittaa. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa tehden F2F asiakaskäyntejä ja raportoit aktiviteetit CRM -järjestelmään. Hoidat tilaukset ja tarjoukset järjestelmiimme sekä teet tarvittaessa arviokäyntejä kohteisiin. Varmistat ohjeistuksellasi tuotantotiimiin, että asiakaskäynteihin varatut henkilö- ja kalustoresurssit ovat riittävät ja oikein mitoitetut. 

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla ei tarvitse olla muuttoalan kokemusta, näytöt tuloksellisesta myyntityöstä logistiikka-alalla puhuvat puolestasi. Jos olet toiminut B2B ympäristössä, on se ehdottomasti plussaa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, joka osaa priorisoida työt useamman yhtäaikaisen projektin kesken. Sinulla on oma auto käytössäsi.

Sinulla on perus IT-taidot hallussasi ja pystyt kommunikoimaan englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Työaikojen suhteen toivomme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin.

Oletko asiakaspalveluhenkisen asenteen ja tekemisen meiningin omaava tiimipelaaja? Haluatko olla osa markkinointijohtajan menestystarinaa? Jos vastasit ’Kyllä’, on meillä paikka auki mahdollisesti juuri sinulle!

Lisätietoja tarvittaessa antaa aluepäällikkö Petteri Sorjonen, p. 0400 583 150 pe 17.1. klo 9 -11 ja pe 24.1. klo 9-11. Täytä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera madollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 31.1.2020. Huomioithan, että täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.