(Poistunut julkaisusta)

Haemme myynti-insinööriä Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018Työn kuvaus:
  Etsimme tunnetulle, kansainväliselle asiakasyrityksellemme kahta uutta työntekijää tekniseen myynti-insinöörin positioon. Tehtävässä tulet tekemään yhteistyötä tiimisi kanssa päivittäisissä työtehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä tehtävään ja työsuhde on vuoden määräaikaisuus mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä tai toimialalta, sekä insinöörin koulutustaustan. Odotamme sinulta joustavaa ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen, ja tarkkuutta vaativaan työntekoon. Tehtävässä tarvitset teknisten piirustusten lukutaitoa ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Työntekijänä olet sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut, ja kommunikoit sujuvasti kollegoidesi kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä IT-taitoja, sekä SAP-käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uramahdollisuuden, kattavan perehdytyksen, tiimin ja esimiesten tuen, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myynti-insinöörin -positiossa.


Tässä positiossa vastuullasi ovat varaosamyynnin päivittäiset työtehtävät. Teet yhteistyötä lähikollegoidesi ja esimiehesi kanssa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluvat myyntitarjousten tekeminen, asiakaskyselyihin vastaaminen, yhtiön sisäisten työkalujen käyttö, sekä teknisten piirustusten luku ja dokumentointi.

Kiinnostuitko?
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 20.huhtikuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Myynti-insinööri


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO