Haemme MUUTTAJIA PALVELULOGISTIIKAN TIIMIIN
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme MUUTTAJIA PALVELULOGISTIIKAN TIIMIIN

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan sekä lisät
  • hyvät henkilökuntaedut (kuntosali, hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit, lomanviettokohteita, lisäksi erilaiset kausiedut)
  • laadukkaan perehdytyksen
  • laadukkaat työvälineet ja mukavan tiimin, jotka tarjoavat menestyksesi mahdollisuudet
  • monipuolisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa pääkaupunkiseudulla 
  • hyvät kehittymismahdollisuudet

Työpäiväsi koostuu monipuolisista ja vaihtelevista muutto- ja palvelulogistiikan toimeksiannoista koti- ja yrityskohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Halutessasi pystyt laajentamaan osaamistasi ja monipuolistamaan työtehtäviäsi.

Arvostamme erityisesti motivaatiota ja halukkuutta oppia työn sisältö, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Ajokortti ei ole välttämätön.

Haemme erikseen töihin kutsuttavia työntekijöitä, jolloin viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee sinun omien työskentelymahdollisuuksien ja meidän tarpeidemme mukaan. Työajat painottuvat arkipäiville, mutta myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat haun edetessä. Lisätietoja Saara Heikinheimo 040 663 3811, rekrytointi@niemi.fi. Huomioithan, että tehtävään edellytetään virallista henkilöllisyystodistusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot