(Poistunut julkaisusta)

Haemme massalattiapinnoiteasentajaa Nanten Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018Työn kuvaus:
   
Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteisiin erikoistunut perheyritys. Kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan Tuusulan tehtaalla.
 

 
Haemme massalattiapinnoiteasentajaa osaksi asennustiimiä. Massalattiapinnoitteilla tarkoitetaan polymeerimuovisia pinnoitteita, jotka asennetaan massana ja ne kovettuvat asennuksen jälkeen paikoilleen. Lattiapinnoitteet tehdään sekä uusiin rakennuksiin, että saneerauskohteisiin. Prosessi on yleensä kaksi tai kolmivaiheinen sisältäen alustan primeroinnin, pinnoitteen asennuksen ja pinnan lakkauksen. Käytettäviä materiaalityyppejä ovat akryyli, epoksi ja polyuretaani.

 
Hakijalta toivomme käytettävien materiaalien tuntemusta, lastojen, telojen ja hiomakoneiden käsittelytaitoa ja voimassaolevaa työturvakorttia. Maalarin koulutus, tai työkokemus katsotaan eduksi. 

 
Tehtäviin kuuluu materiaalien sekoittaminen, esikäsittelyvaiheet ja asennus. Työssä ollaan paljon polvillaan ja työ on pitkälti käsityötä. Kohteet sijaitsevat Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Työajat vaihtelevat kohteittain päivisin, tai öisin.

 
Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hausta vastaa Heidi Metsäterä,  heidi.metsatera@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Muu


Sijainti:  TUUSULA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Heidi Metsäterä


Toimipaikka:  Hyvinkää