(Poistunut julkaisusta)

Haemme lumityöntekijöitä Kotkan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakasyrityksellemme Kotkaan lumityöntekijöitä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät arviolta maaliskuun loppuun. Työnkuvaan ja työsuhteen pituuteen on mahdollista vaikuttaa omalla osaamisella ja asenteella. Työpäiviä sinulle kertyy lumitilanteen mukaan ja työajat vaihtelevat runsaasti.

Toivomme sinulta:
 
 
Hyvä asenne on tässä tehtävässä erittäin suuressa roolissa. Työajat sijoittuvat usein aikaiseen aamuun tai yöhön. Työpäivä voi olla kestoltaan 4 tuntia tai jopa 10 tuntia. Toivomme hakijoilta voimassa olevaa ajokorttia, sillä työajat voivat olla haastavia julkisilla kulkuvälineillä liikkumiseen. Joihinkin kohteisiin liikkuminen edellyttää myös mahdollisuutta autolla liikkumiseen.
 Odotamme hakijoilta vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta. Nopea oppimiskyky, työturvakortti ja erilaisten koneiden ajotaito luetaan eduksi tehtävää hakiessa.
 

Tehtäviisi kuuluu:
   
Erilaisissa ympäristöissä tehtävien lumitöiden lisäksi työnkuva sisältää esimerkiksi hiekoitustyötä. Kevään tullessa työnkuva voi mahdollisesti muuttua viheralueiden hoitoa ja hiekannostoa sisältäväksi.

Tarjoamme sinulle:
  Vastuullisen ja haasteellisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omalla toiminnalla työsuhteesi pituuteen sekä työnkuvaan tulevaisuudessa. Asiakkaallamme pääset työskentelemään mukavassa työympäristössä ja hyvässä työporukassa.
 Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti ensimmäisten lumisateiden saavuttua, joten haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 18.2.2018. Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat tai lähetä CV:si sekä hakukirjeesi sähköpostitse osoitteeseen adecco.kotka@adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, 040 635 7649.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Suvi Blomqvist .

Asiakkaan tehtävänimike:  Ulkotyöntekijä


Sijainti:  HAMINA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka