Haemme Loppusiivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Olisitko sinä etsimämme loppusiivooja, joka nauttii oman työn jäljestä? Olisiko sinulla noin kuukausi aikaa marras - joulukuussa? Jos, tuletko kauttamme siivoamaan asuntoja muuttokuntoon? 
 
Haemme nyt asiakkaallemme loppusiivoojia noin kuukauden ajaksi.
 
Asiakaskohde sijaitsee Lahden keskustassa ja työt alkavat heti kun kohde valmistuu.
Toivomme sinulta kokemusta loppusiivouksista, mutta erityisesti odotamme reipasta ja vastuullista työotetta. Sinun tulee olla myös hyvässä fyysisessä kunnossa ja olet työssäsi aikaansaava. Pystyt työskentelemään niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Sinulla tulee olla työturvallisuuskortti.
Työhön kuuluu mm. rakennustyön jäljiltä tilojen loppusiivous. Siivoukset pitävät sisällään mm. ikkunoiden, kylpyhuoneiden ja erilaisten pintojen kuten seinien ja kaapistojen pesua. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys, muuttavathan asukkaat tiloihin siivouksesi jäljiltä. 

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 17.10 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Avainsanat: loppusiivous, asuntojen siivous

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507210
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite