(Poistunut julkaisusta)

Haemme lakimiestä PAMin keskustoimistoon, Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto, joka työelämän asiantuntijana parantaa heidän toimeentuloaan, työsuhdeturvaansa ja elämisen laatua. PAMissa on noin 220 000 jäsentä ja he työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina. 


Haemme LAKIMIESTÄ PAMin keskustoimistoon ratkaisuyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut toimimaan työmarkkinalakimiehenä suuren ammattiliiton palveluksessa? Kiinnostaako sinua jatkuva kehittyminen työoikeudellisten asianajotehtävien ammattilaisena? 

Etsimämme lakimiehen tehtävänä on monimuotoisten työoikeudellisten riita-asioiden selvittäminen, neuvottelu, sovittelu ja asianajo tuomioistuimessa. Tehtäviin kuuluu myös neuvontaa ja kouluttamista työoikeudellisissa kysymyksissä. 

Tehtävä edellyttää analyyttistä, itsenäistä ja kehittävää työotetta. Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti.  Hyvää ruotsin- ja englannin kielen taitoa sekä valmiuksia esiintymiseen ja kouluttamiseen. 

Eduksi luemme kokemuksen asianajotehtävistä sekä tuomioistuinharjoittelun suorittamisen. 

Jos koet, että sinulla on edellä mainittuja valmiuksia, niin hakeudu joukkueeseemme. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, positiivisia haasteita ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset ja aktiiviset joukkuetoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Jätä sähköinen hakemuksesi viimeistään 3.8.2020. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ratkaisupäällikkö Arja Pohjola p. 050 3863 361.